Costasolrent.fi tarjoaa korkealaatuista lomamajoitusta Espanjan Aurinkorannikolla Costa del Solissa. 

Eesti English Finnish Russian Spanish
 

Vuokraehdot

1. VARAUSVAHVISTUS / SOPIMUS

Varausvahvistus on sopimus joka vahvistaa vuokrauksen, vuokralaisen ja vuokraajan kesken. Sopimus on sitova ja koskee sopimuksessa / varausvahvistuksessa mainittua kiinteistöä ja siihen kuuluvia varusteluja sekä mahdollisia lisäpalveluja. Huoneistossa voi yöpyä ainoastaan varausvahvistuksessa mainittu henkilömäärä.

2. LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläinten tuonti huoneistoon on mahdollista ainoastaan sellaisissa asunnoissa, joissa se on erikseen mainittu internetsivuillamme. Tilausta tehdessä on mainittava, jos mukana on lemmikkieläimiä. Siinäkin tapauksessa, että lemmikkieläinten tuonti huoneistoon on sallittu, niiden ottaminen mukaan lomalle on asiakkaan omalla vastuulla.

3. TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa. Sisällä tupakoiminen on ehdottomasti kiellettyä. Jos vuokralainen rikkoo vuokraehdoissa mainittua tupakointisääntöä, hän on velvoitettu korvaamaan rikkomuksesta aiheutuvat siivouskulut ja huonekaluihin tai muuhun irtaimistoon kohdistuneen vahingon tai hajuhaitan. Asunnon omistaja määrittelee vahingon suuruuden.

4. SIIVOUS

Asunnot vuokrataan käyttöön toimintakunnossa ja siivottuna ammattilaisten toimesta siisteinä. Vuokran lisäksi laskutetaan loppusiivous ( summa ilmoitetaan aina varausvahvistuksessa ). Vuokralaisen on kuitenkin huolehdittava asunnon siisteydestä vuokrasuhteen aikana sekä jätettävä asunto luovutettaessa tavanomaista siisteystasoa vastaavaan kuntoon. Muussa tapauksessa vuokralaiselta pidätetään kaikki asunnon siivoukseen liittyvät erityiskulut takuuvuokrasta tai ne peritään vuokralaiselta muulla tavoin. Loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus eikä asiakkaan roskien vienti! Tiskauksesta veloitamme aina 30-50 euroa takuusummasta. Erityisestä siivouksesta veloitamme lisätyönä ( 20/ tunti ) + mahdolliset ylimääräiset pesulakulut, matot, patjat, verhot etc.

5. VAHINKOJEN KORVAUSVELVOLLISUUS

Vuokralainen on vastuussa kaikista aiheuttamistaan vuokrauksen aikana tapahtuvista vahingoista, rikkoutumisista tai kadonneista tavaroista & esineistä. Omistaja on korvausvellollinen vuokralaisesta johtumattomista tilanteista. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi Costasolrent.fi yhtiölle! Ilmoitus velvollisuus koskee myös asiakkaasta johtumatonta vahinkoa esim. putkivuoto, sähkö/laitevika jne. Kaikki vahingot korjataan mahdollisimman pian, kohtuullisen toimitusajan puitteissa. Jos vuokralainen ei ole ilmoittanut vahingosta lähtöpäivään mennessä, vahinko korjataan vuokralaisen kustannuksella pidättämällä takuuvuokrasta vahingon suuruutta vastaava summa, tai tarvittaessa perimällä vahinkoa vastaava korvaus muulla tavoin. Costasolrent.fi tai asunnon omistaja ei ole vastuussa / vakuuttanut vuokralaisia tai heidän omaisuuttaan vuokrauksen aikana.

6. MAKSUEHDOT

Vuokra ja mahdolliset lisäpalvelut maksetaan Costasolrent yhtiön tilille tai käteisellä avainten luovutuksen yhteydessä asunnolle saavuttaessa. Maksetun vuokran tulee näkyä tilillä viimeistään kaksi viikkoa ennen vuokrauksen alkua. Muunlaisista maksuehdoista sovitaan erikseen kirjallisesti. Vuokraan sisältyvät kulut ovat tapauskohtaisia ja niistä on ilmoitettu varausvahvistuksessa. Sähkömaksu veloitetaan yleisen käytännön mukaisesti vuokralaisen kulutuksen mukaan, ( hinnoittelun 0,25€ / kWh mukaisesti ), ellei ole sovittu sähkön sisältyvän vuokraan. Väärinkäytöksien ilmetessä vuokralainen on korvausvelvollinen.

7. VARAUSMAKSU / TAKUUVUOKRA

Vuokralainen maksaa varausmaksun, jonka suuruus määräytyy vuokrauksen kokonaissummaan sidotusti. Varausmaksu on myös takuuvuokra ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Takuuvuokra palautetaan asiakkaalle vuokrakauden päätyttyä huoneistossa tehdyn lopputarkastuksen jälkeen ( mikäli huoneistossa on kaikki kunnossa ). Tarvittaessa Costasolrent.fi voi pidättää osan takuuvuokrasta tai koko summan, jos vuokralainen on laiminlyönyt velvollisuutensa huolehtia asunnon kunnosta tai siisteydestä.

8. REKLAMAATIO-OIKEUS

Reklamaatio tapauksissa asioikaa kirjallisesti sähköpostitse info@costasolrent.com , vastausaika 3-5 arkipäivää.

9. PERUUTUKSET

Jos vuokrakohteen varaus perutaan, Costasolrent yhtiöllä on oikeus pidättää itsellään saatu varausmaksu / takuuvuokra mikäli ei erikseen toisin sovita. Vuokrauksen peruminen ja mahdolliset maksujen palautukset käsitellään aina tapauskohtaisesti. Suosittelemme olemaan yhteydessä vakuutusyhtiöönne mahdollisten peruutusten johdosta.

"Varausmaksulla kirjaimellisesti varataan asunto. Varaamalla asunnon, omistaja ei voi sitä vuokrata toiselle henkilölle samalle ajalle. Jos päätät peruuttaa varauksen, menetät varausmaksun! Peruutusvaihessa varausmaksulla korvataan omistajalle menetetyt asunnosta kiinnostuneet asiakkaat ja muut peruutuksesta aiheutuneet kulut." 

Jos asiakkaan varaama huoneisto ei meistä riippumattomista syistä ole saatavilla, pyrimme tarjoamaan asiakkaalle samantyyppisen ja -hintaisen huoneiston. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, varaus peruuntuu ja varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

10. FORCE MAJEURE

Costasolrent yhtiö ei korvaa "Force majeure" tilanteita ( ylivoimaisesta esteestä johtuva peruutus ), jotka vaikuttavat vuokraukseen.

11. OIKEINKIRJOITUS

Costasolrent yhtiö ei vastaa mahdollisista vuokrausta käsittelevistä kirjoitusvirheistä tai käännöksistä johtuvista asiavirheistä painetuissa tai muissa medioissa. NB. Ole hyvä ja tarkista aina ajankohdan vastaavan sovittua.

12. MUUTA / KÄYTÄNTÖJÄ TALOJEN VUOKRAUKSEEN LIITTYEN

Noudatamme kansainvälistä käytäntöä: Asuntojen / huviloiden luovutus tulopäivänä klo 16:00 ja lähtöpäivänä klo 12:00. Mahdollisista muista saapumis- ja lähtöajoista sovitaan kirjallisesti etukäteen.

Kiinteistön tulee luovutettaessa vastata tulotilannetta irtaimiston, kiinteistön ja pihan osalta.
Kadonneista avaimista veloitamme aina 50 euroa. Tulotilanteen ulkopuolella tapahtuvasta ovien avauksesta veloitamme päivällä klo. ( 8-20 ) 50 euroa ja muina aikoina 100 euroa plus mahdollinen lukkosepän veloitus tarvittaessa.

Jos vuokra-asunto ei vastaa odotuksia, mahdollisista puutteista varustuksessa tai siivouksesta on ilmoitettava Costasolrent yhtiölle välittömästi virheen havaitsemisen jälkeen. Mikäli vuokralainen laiminlyö ilmoitusvelvollisuutensa, ei Costasolrent vastaa mahdollisista puutteista tai virheistä. 

Check-in Check-out Sijainti: Asuntotyyppi: Henkilömäärä:

Viikko hinta: Makuuhuoneita: Kylpyhuoneita: Pysäköinti: Uima-allas: Terassi: Ilmastointi: CSR ID:
 
Jaa:
 
 

Lähetä tämä sivu ystävällesi tai itsellesi muistutukseksi.


Viestisi on lähetetty seuraavaan osoitteeseen:

  •  
Lähetä toinen viesti