Costasolrent.fi tarjoaa korkealaatuista lomamajoitusta Espanjan Aurinkorannikolla Costa del Solissa. 

Eesti English Finnish Russian Spanish
 

Ohjeistus

VARAUS JA VUOKRAUS

Sopivan lomamajoituksen vuokraukseen valitse „Varaa heti“ ja täytä varauslomake tai ota meihin yhteyttä - sähköposti: asunnot at costasolrent dot com, puh. (+ 34) 604 253 932, (+34) 633 493 690, Skype: costasolrent
Puhumme suomea!

Varausmaksu / takuuvuokra on 30% - 1kk vuokra, vuokrauksesta riippuen. Varaus tulee voimaan varausmaksun suorituksen jälkeen. Varausvahvistus ja pankkitiedot varausmaksun suoritusta varten lähetämme sähköpostilla 1-2 työpäivän sisällä.

Vuokra ja loppusiivous ( summa ilmoitetaan aina varausvahvistuksessa ) on maksettava avainten luovutuksen yhteydessä käteisellä tai pankkisiirrolla vahvistuksessa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Varausmaksu on myös takuuvuokra vuokrauksen ajan, siitä vähennetään sovitut kulut ( esim. sähkölasku ellei sisälty vuokraan ) ja loppuosa palautetaan asunnon luovutuksen yhteydessä, tarkastuksen jälkeen!

Ilmoittakaa etukäteen mikäli lemmikkinne on lähdössä mukaan. Joissakin huoneistoissa ei lemmikkieläimen pitäminen ole sallittua, mutta sopiva kohde varmasti löytyy.

SAAPUMINEN JA LÄHTÖ

Avaimet annetaan teille asunnolle saapuessanne.
Asuntojen / huviloiden luovutus tulopäivänä klo 16:00 ja lähtöpäivänä klo 12:00. 
Mahdollisista muista saapumis- ja lähtöajoista sovitaan erikseen etukäteen.

Huoneistot luovutetaan asiakkaille siivottuina ja puhtaina. Vuokraan sisältyvät käyttöpyyhkeet, liina- ja vuodevaatteet. Ranta- ja allaspyyhkeet tulee asiakkaan tuoda itse. Huoneiston pyyhkeitä tai muita liinavaatteita ei saa viedä uima-altaalle tai rannalle.

Huomioithan että vuokralaisen vastuulla on huolehtia asunnon yleissiisteydestä vuokrasuhteen aikana sekä jätettävä asunto luovutettaessa tavanomaista siisteystasoa vastaavaan kuntoon.

UIMA-ALLAS

Villoissa uima-allas on pääsääntöisesti käytössä ympäri vuoden. Taloyhtiöiden uima-altaat ovat avoinna kesäaikaan noin 15.06 - 15.09. Joillain taloyhtiöillä on allasalueet käytössä ympäri vuoden, mutta talviaikaan ei ole ylläpitoa. Uiminen on tällöin omalla vastuulla!

TUPAKOINTI

Muistathan että tupakointi on sallittu vain ulkotiloissa!

Mieluisaa lomaa aurinkorannikolla toivottaen,
Costasolrent.fi

Check-in Check-out Sijainti: Asuntotyyppi: Henkilömäärä:

Viikko hinta: Makuuhuoneita: Kylpyhuoneita: Pysäköinti: Uima-allas: Terassi: Ilmastointi: CSR ID:
 
Jaa:
 
 

Lähetä tämä sivu ystävällesi tai itsellesi muistutukseksi.


Viestisi on lähetetty seuraavaan osoitteeseen:

  •  
Lähetä toinen viesti