Costasolrent.fi tarjoaa korkealaatuista lomamajoitusta Espanjan Aurinkorannikolla Costa del Solissa. 

Eesti English Finnish Russian Spanish
 

Costa del Sol

Costa del Sol (Aurinkorannikko) sijaitsee Espanjan etelärannikolla, Andalusian itsehallintoalueella. Alueen pääkaupunki on keskiaikainen Sevilla, toiseksi suurin kaupunki on Malaga, jossa on Costa del Sol lentokenttä ja kaunis vanha kaupunki.

Costa del Sol on kautta aikojen ollut turistien suosikkipaikka. Ilmasto on kaikin puolin sopiva lomailuun - yli 300 aurinkoista päivää vuodessa ja 160 km pituinen hiekkaranta. Matkailijoille on tarjolla useita ravintoloita, baareja, urheilumahdollisuuksia, ajanviettopaikkoja sekä erilaisia huvi- ja teemapuistoja. Turistien suosima ajanviete alueella on golf, jonka harrastukseen Costa del Sol tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia.

Costa del Solissa sijaitsee turistikeskus Fuengirola, näköaloiltaan kauniit Torremolinos ja Benalmadena, joita yhdistää upea rantapromenadi, kuuluisa Marbella ja viehättävä Mijas. Paikallisista satamista tulee mainita Malagan uusi satama, Benalmadenan Puerto Marina sekä huvivenesatama Puerto Banus Marbellassa, jossa on vilkas yöelämä.

Lähistöllä ovat Sevillan lisäksi myös kauniit Rondan, Cordoban, Nerjan ja Granadan kaupungit, Tarifan surffiparatiisi sekä yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista Cadiz. Näistä jokainen on omanlaisensa ja jokaisella on oma historiansa ja omat nähtävyytensä. Päiväretken päähän jää myös Britannialle kuuluva Gibraltar, jossa sijaitsee kuuluisa ja järkähtämätön Gibraltarin kallio sekä Afrikan mantereella sijaitseva eksoottinen Marokko, jonne pääsee lautalla noin 30 minuutissa.

Costa del Sol sopii hyvin sekä perhelomailuun, aktiiviseen lomaan kuin myös yöelämästä nauttimiseen. Unohda arkielämän murheet ja stressi – Costa del Sol odottaa sinua! 

Check-in Check-out Sijainti: Asuntotyyppi: Henkilömäärä:

Viikko hinta: Makuuhuoneita: Kylpyhuoneita: Pysäköinti: Uima-allas: Terassi: Ilmastointi: CSR ID:
 
Jaa:
 
 

Lähetä tämä sivu ystävällesi tai itsellesi muistutukseksi.


Viestisi on lähetetty seuraavaan osoitteeseen:

  •  
Lähetä toinen viesti